AMG Performance-modeller

Mercedes-AMG C 43 4MATIC

Driving Performance. Autentisk kjøredynamikk med typisk AMG-DNA.

Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller, sportsbiler og sportsmodeller; med en Mercedes-AMG avgir vi et løfte: Et løfte om alltid å gå ett skritt videre, og å gjøre det som er teknisk mulig, til virkelighet på vår helt unike måte. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.


For C-Klasse Coupé kan modellene Mercedes-AMG C 43 4MATIC, Mercedes-AMG C 63 og Mercedes-AMG C 63 S leveres (spesifikk produktbeskrivelse, se fanen Mercedes-AMG C 63).


Mercedes-AMG C 43 4MATIC: Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,80-0,78 l/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 183-178 g/km[2]


Vi lager ikke bare biler, vi gjør drømmer til virkelighet.

AMG Driving Academy står for et samhold uten sidestykke: Opplev Performance med likesinnede, og forbedre kjøreferdighetene dine på bane- og lifestyle-eventer på noen av de mest fantastiske stedene på kloden. Bli medlem i "World’s Fastest Family" - den raskeste familien i verden.

  • [1] Verdier for motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 595/2009 i gjeldende utgave.
  • [2] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Verdiene varierer med hjulene/dekkene.