S-Klasse sedan

ENERGIZING komfortstyring sørger for en makeløs komfortopplevelse. Lyder, farger og dufter er intelligent kombinert for å øke kjøreopplevelse og ytelse merkbart. I tillegg sørger nye generasjon Intelligent Drive for kjørekomfort på høyeste S-Klasse nivå.

Høydepunkter
Eksteriørdesign
ENERGIZING komfortstyring

Det karismatiske eksteriøret utstråler status og prestisje - særlig fronten med de nye MULTIBEAM LED-lyktene (tilleggsutstyr) er nå enda mer markant.

Med ENERGIZING komfortstyring får du en intelligent kombinasjon av dufter, farger, toner og massasjeprogrammer. Små impulser virker vitaliserende eller avspennende, og bidrar til å øke yteevnen din.

Mercedes-Benz Intelligent Drive
Kommunikasjonssentral

Toppmoderne kjøreassistansesystemer avlaster føreren og forbereder bilen på veien videre, takket være intelligente kartdata. Komfortabel som aldri før.

Den høyoppløste widescreen-førerplassen og et trådløst ladesystem for smarttelefoner er nyttig for passasjerer som trenger sanntidsinformasjon for å ta viktige beslutninger.

S-Klasse komfort

Komfortbelysningen med 64 farger (tilleggsutstyr) passer perfekt til den nye åpenporede tredekoren og iscenesetter kupeen som et kunstverk av en fargekomposisjon.

Produktinformasjon
Nedlastninger