AMG Performance-modell

Driving Performance. Autentisk kjøredynamikk med typisk AMG-DNA

Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG, gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.


For GLC kan vi levere modellen Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC.

Design for en mellomstor SUV
Teknikk - full sprint til nye kjøreopplevelser.

(Mercedes-AMG GLC 43: Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,87-0,83 l/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 199-189 g/km)[2]

Vi lager ikke bare biler, vi gjør drømmer til virkelighet

AMG Driving Academy står for et samhold uten sidestykke: Opplev Performance med likesinnede, og forbedre kjøreferdighetene dine på bane- og lifestyle-eventer på noen av de mest fantastiske stedene på kloden. Bli medlem i "World’s Fastest Family" - den raskeste familien i verden.

  • [1] Verdier for motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 595/2009 i någjeldende versjon.
  • [2] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 nr. 5, 6, 6a i den tyske forordningen om merking av energiforbruk for personbiler (PKW-EnVKV) i någjeldende utgave.
  • Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.