AMG Performance-modeller

Mercedes-AMG E 43 4MATIC

Driving Performance med autentisk kjøredynamikk og typisk AMG-DNA

Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.


For E-Klasse stasjonsvogn kan nå modellene Mercedes-AMG E 43 4MATIC, Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ (konkret produktbeskrivelse, se fanen Mercedes-AMG E 63 4MATIC+) leveres.


Drivstofforbruk Mercedes-AMG E  43 4MATIC: i tettbebyggelse / på landevei / ved blandet kjøring: 1,10-1,09/0,68-0,67/0,84-0,82 l/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 192-187 g/km[2].


Business as Unusual - nye Mercedes-AMG E 43 4MATIC
Rask, sterk og intelligent

Vi lager ikke bare biler, vi gjør drømmer til virkelighet.

AMG Driving Academy står for et samhold uten sidestykke: Opplev Performance med likesinnede, og forbedre kjøreferdighetene dine på bane- og lifestyle-eventer på noen av de mest fantastiske stedene på kloden. Bli medlem i "World’s Fastest Family" - den raskeste familien i verden.

  • [1] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 nr. 5, 6, 6a i den tyske forordningen om merking av energiforbruk for personbiler (PKW-EnVKV) i någjeldende utgave. Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.
  • [2] Verdier for motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 595/2009 i någjeldende versjon.