AMG Performance-modell

Driving Performance. Autentisk kjøredynamikk med typisk AMG-DNA

Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller og sportsbiler; med en Mercedes-AMG avgir vi et løfte: Et løfte om alltid å gå ett skritt videre, og å gjøre det som er teknisk mulig, til virkelighet på vår helt unike måte. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.


For nye S-Klasse sedan kan modellen Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ leveres.


Mercedes-AMG S 63 4MATIC+: Drivstofforbruk i tettbebyggelse / på landevei / ved blandet kjøring: 1,17/0,73/0,89 l / mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 203 g/km[2]


Design - imponerer fra første øyeblikk
Teknikk - maksimal ytelse

Vi lager ikke bare biler, vi gjør drømmer til virkelighet

AMG Driving Academy står for et samhold uten sidestykke: Opplev Performance med likesinnede, og forbedre kjøreferdighetene dine på bane- og lifestyle-eventer på noen av de mest mest fantastiske stedene på kloden. Bli medlem i "World’s Fastest Family" - den raskeste familien i verden.

  • [1] Verdier for motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 595/2009 i någjeldende versjon.
  • [2] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Verdiene varierer med hjulene/dekkene.