SL Roadster

En legendarisk sportsbiltradisjon med dagens teknologi. Et design-ikon som feirer moderne luksus under åpen himmel. SL - det er knapt et annet sett med initialer som skaper slik entusiasme.

Høydepunkter
DYNAMIC SELECT
9G-TRONIC

En bil, fem personligheter. Et passende kjøreprogram for enhver situasjon. Via DYNAMIC SELECT står fem kjøreprogrammer til disposisjon, fra komfortabelt til helt individuelt.

Glir, spurter og beroliger. Tar deg fra innovasjon til begeistring: Med raske, myke girskift og spenstig kjøredynamikk gir 9G-TRONIC deg dynamikk, komfort og energieffektivitet på et helt nytt nivå.

CURVE
Hightech-roadster

Legger seg over i svingen. Retter ut veien - eller bare føles det sånn? Med sin innovative svinghelningsteknikk utligner SL kurver lett og elegant. Sentrifugalkreftene reduseres, kjørekomforten forbedres.

FFrihet med et knappetrykk. Perfeksjonert luksus med de nye cabriolet-teknologiene. Den elektriske bagasjeromsdeleren kan betjenes fra førersetet, og variotaket kan åpnes og lukkes i inntil 40 km/t.

Styreassistent

Holder linjen. Mer kjørekomfort og sikkerhet med målrettede styrebevegelser: Styreassistenten genererer et styremoment som hjelper føreren å holde bilen midt i kjørefeltet.

Produktinformasjon
Nedlastninger