S-Klasse Coupé

S-Klasse Coupé er på alle måter en ledestjerne. Den forfører med en design du ikke har sett maken til. Den overvelder med en dynamikk som kan måle seg med en hvilken som helst sportsbil. Med sine innovative løsninger forskyver den nok en gang grensene for det mulige.

Høydepunkter
ILS med Swarovski-krystaller
Mercedes-Benz Intelligent Drive

Unik dag- og nattdesign: I forbindelse med LED Intelligent Light System kan kjørelys og blinklys etter ønske oppgraderes med Swarovski-krystaller.

Eksemplarisk sikkerhet og høyeste komfort. Intelligente førerassistanse- og sikkerhetssystemer i nettverk analyserer hele tiden situasjonen, og kan bistå føreren aktivt ved behov.

Head-up display og touchpad
Kunsthåndverk

Komfort på øverste hylle. Overlegen komfort takket være innovative betjeningselementer: Head up-displayet projiserer viktig informasjon direkte på frontruten, touchpad-en gjenkjenner fingerbevegelser på samme måte som en smarttelefon.

Et mesterverk fra Mercedes-Benz' designverksted. Instrumentpanelets svungne form er en fryd for øyet. Tredekordeler med store flater føyer seg inn i det eksklusive materialkonseptet.

4MATIC firehjulsdrift

Kontrollert kraftutfoldelse.Med 4MATIC er S-Klasse Coupé utstyrt med et av markedets mest effektive systemer for permanent firehjulsdrift. Det merkes i form av tydelig forbedret kjørestabilitet og veigrep.

Produktinformasjon
Nedlastninger