GLC Coupé

Kraftig, moderne, individuell: GLC Coupé fascinerer med atletiske SUV-elementer og elegante coupélinjer.

Høydepunkter
DYNAMIC BODY CONTROL
Sportsseter i tofarget design

Dynamikk vs. kjørekomfort. Sportsunderstellet med direktestyring leverer store doser dynamikk som standard. I tillegg gir understell med adaptiv demperregulering (tilleggsutstyr) en dempningsregulering fra dynamisk til komfortabel.

Dynamisk fargepalett. Gjør det vanskelig å sitte stille: AMG Line-interiøret knytter sammen sportssetene - om ønskelig i tranebærrødt/sort - og flere motorsportdetaljer til en uttrykksfull karakterstudie.

Sport Utility Coupé
AMG Line eksteriør

Sportslig trendsetter. Kraftig, moderne, individuell: GLC Coupé fascinerer med atletiske SUV-elementer og elegante coupélinjer. Som alle våre sportsbiler er den utstyrt med den dominerende diamantgrillen med én lamell.

Selvsikker. Kraftpakke for individualister: AMG Line-eksteriør med AMG-styling, Krompakke, AMG lettmetallfelger samt ulike dekkdimensjoner og bredere hjulbuer bak vitner om sportslige ytelser.

Sportseksosanlegg

Godlyd fra motoren. En emosjonell opplevelse: Om ønskelig er motorlyden i GLC Coupé enda mer fremtredende i kjøreprogrammene "Sport" og "Sport+", og lydbildet enda mer intenst.

Produktinformasjon
Nedlastninger