E-Klasse sedan

Oppfinneren av bilen presenterer den mest avanserte bilen i verden. Nye E-Klasse setter ny standard for sikkerhet, effektivitet og intelligens.

Høydepunkter
Mercedes-Benz Intelligent Drive
DRIVE PILOT

Godt beskyttet - over det hele. E-Klasse er utstyrt med nye og videreutviklede intelligente assistansesystemer samt PRE-SAFE® 360° som assisterer, avlaster og beskytter fører og passasjerer. Resultatet er sikkerhet og komfort av nye dimensjoner.

En sniktitt inn i fremtiden. Takket være systemer som registrerer omgivelsene rundt bilen enda bedre, kan nye E-Klasse kjøre automatisert i tett trafikk. I inntil 130 km/t reguleres avstand og styring automatisk, også på veier uten veioppmerking.

Remote Park-Pilot
PRE-SAFE®

Parkere med én finger. Nå kan du parkere bilen med smarttelefonen. Ved hjelp av Remote Park-assistenten (tilleggsutstyr) styrer du parkeringprosessen med en app, og E-Klasse kjører automatisk og sikkert inn i parkeringsluken.

Sikkerhet: mer enn standard. Ved en sidekollisjon skyver PRE-SAFE® sideimpuls (tilleggsutstyr) fører og forsetepassasjer ut av det farlige området. PRE-SAFE® Sound beskytter mot lydtrykket ved en kollisjon.

Interiørdesign

Rom for luksus. Nyt en moderne form for luksus både når du kommuniserer og når du arbeider. Du kan intuitivt betjene bilens funksjoner med touch control-betjeningen på rattet og med touchpaden med controller i midtkonsollen.

Produktinformasjon
Nedlastninger