E-Klasse Coupé

Dynamisk, komfortabel og sikker. Nye E-Klasse Coupé tilfredsstiller svært høye krav til design og teknologi.

Høydepunkter
Eksteriørdesign
Interiørdesign

Proporsjoner og ytelser som appellerer til følelsene. Det langstrakte panseret med powerdomes og den flytende taklinjen uten B-stolpe er typiske kjennetegn på en moderne Gran Turismo. Her snakker vi om perfeksjonert design.

Bli med inn i en fascinerende verden, full av dynamisk luksus. Du vil bli imponert over de gode plassforholdene og detaljer som ventilasjonsdysene i turbinfinish. Førsteklasses lyd fra Burmester® High-End surround-soundsystemet kompletterer den gode følelsen.

Spenstige kjøreopplevelser
PRE-SAFE®

Gjør deg klar for dynamiske og kraftfulle kjøreturer. AIR BODY CONTROL luftfjæring og 4MATIC firehjulsdrift (begge deler er tilleggsutstyr) sørger for suveren og behersket kjøring i alle situasjoner. Med en cw-verdi på 0,25 gjør selv knapt vinden motstand.

En forutseende bil som øker sikkerheten. PRE-SAFE® Sound kan forberede hørselen på støyen som oppstår ved en kollisjon, mens PRE-SAFE® PLUS kan registrere fare for påkjørsel bakfra.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Innovativ og intelligent teknologi forenkler veien mot automatisert kjøring, legger til rette for svært komfortable kjøreopplevelser, muliggjør digital kommunikasjon - og gjør kupeen til ditt absolutte favorittsted.

Produktinformasjon
Nedlastninger