AMG Performance-modeller

Driving Performance. Autentisk kjøredynamikk med AMG i blodet

Mercedes-AMG er ikke bare ensbetydende med Performance-modeller og sportsbiler, med Mercedes-AMG lover vi deg å alltid gjøre vårt ytterste for å sørge for unik kjøredynamikk der det er teknisk mulig. Vårt mål er å skape unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.


Design - dominans i en ny dimensjon
Teknikk - presise ytelser

(Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC: Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 1,23 l/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 288 g/km[1])


Vi lager ikke bare biler. Vi gjør drømmer til virkelighet.

AMG Driving Academy står for et samhold uten sidestykke: Opplev Performance med likesinnede, og forbedre kjøreferdighetene dine på bane- og lifestyle-eventer på noen av de mest mest fantastiske stedene på kloden. Bli medlem i "World’s Fastest Family" - den raskeste familien i verden.

  • [1] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 nr. 5, 6, 6a i den tyske forordningen for merking av energiforbruk i personbiler (PKW-EnVKV) i någjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.