B-Klasse Sports Tourer

For alt som ligger foran oss. Nye generasjon B-Klasse begeistrer med innovative teknologier og bærekraftige konsepter.

Høydepunkter
LED High Performance-frontlykter
KEYLESS-GO

Lys, sett med nye øyne. High Performance-frontlyktene i LED-teknikk hilser først vennlig med blått lys, før de begynner å lyse hvitt. Også teknologien gjør inntrykk: den brede lysfordelingen lyser opp veien optimalt.

Startklar med et knappetrykk. Etter ønske oppleves den nye generasjonen B-Klasse som komfortabel allerede før du setter deg inn i den. Med tilleggsutstyret KEYLESS-GO kan den åpnes, startes og låses uten at du trenger å betjene nøkkelen.

Firehjulsdrift
AMG Line

Suveren på alle typer underlag. Ikke la deg bremse. Den nye generasjonen B-Klasse er utstyrt med den innovative firehjulsdriften 4MATIC - for en suveren kjøreopplevelse og merkbart god sikkerhet.

Kjøre og forføre. Frontskjørt, sideskjørt, enderør integrert i støtfangeren, og et interiør med røde kontrastsømmer - AMG Line er utformet med konsekvent og tydelig sportslighet.

Bærekraft

Nyt miljøet bevisst. B for bestenotering: Aerodynamikken til nye generasjon B-Klasse setter standarder. Dens dynamiske og elegante silhuett gir lav luftmotstand og ekstremt lave forbruksverdier.

Produktinformasjon
Nedlastninger