Dieselmotorer

Sparsomme, rene, sterke

De 4-sylindrede dieselmotorene med direkteinnsprøytning sørger for energieffektiv fremdrift og tilstrekkelig med ytelse. De beviser sine fremtidsrettede kvaliteter i fire ytelsestrinn: De overbeviser med solid dreiemoment og øyeblikkelig respons også i det nedre turtallsområdet.

4-sylindrede dieselmotorer

Fjerde generasjon Common Rail dieselteknologi imponerer med økt innsprøytningstrykk, optimerte brennkamre og presise piezo-injektorer. Forbedret tenningstrykk og turbolading med variabel turbingeometri sørger for et høyt dreiemoment i hele turtallsområdet.

ECO start-stopp-funksjonen er standardutstyr og sørger for at motoren slås av midlertidig når bilen står stille, noe som sparer drivstoff. I tillegg informerer ECO-indikatoren i kombiinstrumentet om hvor energieffektivt du kjører.

Tiltak som intelligent styrte hjelpeaggregater og optimert aerodynamikk bidrar til en mer bærekraftig energieffektivitet for hele kjøretøyet. Alle motorene oppfyller selvsagt kravene til utslippsklassen Euro 6.

    • Verdiene i parentes gjelder for biler med automatgir.
    • [1] Verdier for motoreffekt og dreiemoment i henhold til direktiv 80/1269/EØF i någjeldende versjon.
    • [2] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (forordning [EF] 715/2007 i någjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.