Bensinmotorer

Økonomisk og retningsvisende

Denne generasjonen innovative, 4-sylindrede bensinmotorer ble utviklet spesielt for de standardmessig forhjulsdrevne modellene (firehjulsdrift som tilleggsutstyr). Målet var å senke forbruk og utslipp tydelig, uten å redusere motoreffekt og kjørekomfort. Resultatet: hypermoderne, retningsvisende motorteknologi på fire ytelsesnivåer.


  4-sylindrede bensinmotorer

  De 4-sylindrede motorene med bensindirekteinnsprøytning, variabel ventilstyring og turbolading byr på toppverdier for dreiemoment og motoreffekt, ypperlig støykomfort og tidsmessig lave forbruks- og utslippsverdier. Den standardmessige ECO start-stopp-funksjonen og ECO-indikatoren forbedrer driftsøkonomien ytterligere.

  Høytrykksinnsprøytning ved hjelp av presise piezo-injektorer og en videreutviklet forbrenningsprosess muliggjør en nesten fullstendig forbrenning og dermed en høyere virkningsgrad, slik at drivstoffet kan utnyttes mer effektivt.

   • Verdiene i parentes gjelder for biler med automatgir.
   • [1] Verdier for motoreffekt og dreiemoment i henhold til direktiv 80/1269/EØF i någjeldende versjon.
   • [2] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (forordning [EF] 715/2007 i någjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.