Firehjulsdrift

Alltid beredt

Kraft og dreiemoment fordeles etter behov til alle fire hjul på nye C 250 d 4MATIC. Dette sikrer ekstra veigrep og retningsstabilitet, bedre smidighet og kjøresikkerhet. Med 4MATIC firehjulsdrift er du endelig i ett med bilen og veien. For med trekk på alle hjul utfolder det seg en skyvekraft forover som vil trollbinde deg.

Mestre bilen din enda bedre, spesielt i situasjoner som kan være kritiske. Ved ugunstige værforhold som regn, is eller snø viser 4MATIC sin styrke: høy kjørestabilitet og perfekt veigrep.

Drivmomentet fordeler 4MATIC i forholdet 45 : 55 mellom for- og bakaksel. Mercedes-Benz ingeniørene valgte denne momentfordelingen fordi det er den beste forutsetning for sikker håndtering og optimal trekkraft.

For dette jobber kjøresikkerhetssystemet ESP® og det elektroniske antispinnsystemet 4ETS optimalt sammen. Automatiske bremseimpulser forbedrer igangsettingen på glatt underlag og øker stabiliteten ved krevende manøvrer.

På grunn av den kompakte konstruksjonen, det intelligente materialvalget og den høye virkningsgraden blir den omtrent ikke tyngre enn sammenlignbare modeller med bakhjulsdrift.