Miljø

Miljøvennlige konsepter

Hos Mercedes-Benz står BlueEFFICIENCY for retningsvisende effektivitetsteknologi og innovative tiltakspakker som har som mål å senke drivstofforbruk og utslipp.


Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene finner du i den aktuelle utstyrsinformasjonen.


BlueEFFICIENCY-tiltak

BlueEFFICIENCY-tiltakene er helhetlige og gjennomgripende kjøretøyoptimeringer som bidrar til å spare drivstoff og skåne miljøet. Også i nye C-Klasse stasjonsvogn kombineres effektive motorer og optimale egenskaper for å oppnå et så lavt drivstofforbruk som mulig. Disse, blant andre:


ECO start-stopp-funksjon
Intelligent energistyring
Bærekraftig og miljøvennlig
Dekk med optimalisert rullemotstand
Girkasse med optimalisert utveksling

Energieffektiv teknologi i nye C-Klasse stasjonsvogn

I denne nye generasjonen bensinmotorer sørger direkteinnsprøytning, meget presise injektorer, kompresjonsøkning og turbolading for toppverdier for dreiemoment, ytelse og lydnivå. Ved hjelp av innovativ motorteknologi har vi greid å redusere utslipp og drivstofforbruk kraftig.


Transparent handling - bærekraftrapporten fra Daimler AG.

Økonomisk. Ansvarlig. Fornybar. For oss, som oppfinner av bilen, er engasjementet for miljø og samfunn det vi kaller firmafilosofi i praksis. Du kan lese mer om dette i online-bærekraftrapporten fra Daimler AG.