Dieselmotorer

Maksimal innovasjonskraft gir minimalt forbruk

De 4-sylindrede dieselmotorene med direkteinnsprøytning sørger for tilstrekkelige kraftreserver og energieffektiv kjøring. De overbeviser med tidsmessige kvaliteter, blant annet solid dreiemoment og øyeblikkelig respons også i det nedre turtallsområdet. Nye BlueEFFICIENCY Edition har ekstra tiltak som reduserer drivstofforbruket og gjør bilen mer skånsom mot miljøet.Høydepunktene for 4-sylindrede dieselmotorer

De firesylindrede dieselmotorene oppviser typiske Mercedes-kvaliteter. De er beskjedne med hensyn til drivstofforbruket, de har lave utslipp og overbeviser med en klart forbedret støykomfort og mindre vibrasjoner.


    Detaljert om motorteknologien
    Detaljert om energieffektiviteten
    • Verdiene i parentes gjelder for biler med automatgir.
    • [1] Verdier for motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 595/2009 i någjeldende versjon.
    • [2] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 nr. 5, 6, 6a i den tyske forordningen for merking av energiforbruk i personbiler (PKW-EnVKV) i någjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.