Utstyrsversjonene for nye E-Klasse sedan

Med design- og utstyrsversjonen AVANTGARDE fremstår eksteriøret som enda mer sportslig og dynamisk. Dette kan blant annet tilskrives den midtplasserte Mercedes-stjernen og den såkalte softnose som danner en visuell forlengelse av panseret. Sett fra siden utmerker AVANTGARDE eksteriør seg med større lettmetallfelger, mens det bak på bilen er montert et eksosanlegg med to enderør som er integrert i støtfangeren.


EXCLUSIVE eksteriør er moderne og luksuriøst og kjennetegnes av elegante detaljer som blant annet den oppgraderte frontstøtfangeren. Mercedes-stjernen på panseret kompletterer den klassiske designen. EXCLUSIVE byr også på eksklusivt interiør som definerer begrepet luksus på en ny og inspirerende måte. Dette omfatter seter i skinn/stoff Valence med eksklusiv setedekor, tre lekre fargekonsepter og store dekorelementer i tre.


AMG Line står på sin side for en mer dynamisk stil med AMG frontskjørt, AMG hekkskjørt i diffusoroptikk og AMG lettmetallfelger. Interiøret er sportslig og eksklusivt med sportsseter med setetrekk i kunstskinn ARTICO / mikrofiber DINAMICA eller nappaskinn med horisontale sømmer (sistnevnte setetrekk er tilleggsutstyr). Multifunksjonssportsratt som er avflatet nede, og AMG sportspedaler gir føreren et godt grep om kjøringen.