AMG Performance-modell

Driving Performance. Autentisk kjøredynamikk med typisk AMG-DNA

Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller, sportsbiler og sportsmodeller; med en Mercedes-AMG avgir vi et løfte: Et løfte om alltid å gå ett skritt videre, og å gjøre det som er teknisk mulig, til virkelighet på vår helt unike måte. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.


Når det gjelder GLA, kan den leveres som Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC.

Hemningsløs frihetstrang
Ny teknikk for pole position

Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC: Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,74 l/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 172 g/km\[2]


Vi lager ikke bare biler, vi gjør drømmer til virkelighet

AMG Driving Academy står for et samhold uten sidestykke: Opplev Performance med likesinnede, og forbedre kjøreferdighetene dine på bane- og lifestyle-eventer på noen av de mest mest fantastiske stedene på kloden. Bli medlem i "World’s Fastest Family" - den raskeste familien i verden.

  • [1] Angivelse av motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning \[EF] nr. 595/2009 i någjeldende utgave.
  • [2] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 nr. 5, 6, 6a i den tyske forordningen om merking av energiforbruk for personbiler (PKW-EnVKV) i någjeldende utgave. Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.