Bilkonsept

Enestående smidig, uvanlig imponerende


Kultivert sportslighet i stor stil. Opplev det beste fra bilens verden i en ny, fascinerende form; moderne luksus fra Mercedes-Benz. Utstråling som en GLE.

Smidig og elegant som en Coupé. GLE Coupé får mer ut av terrenget.


Med GLE Coupé inntar Mercedes-Benz for første gang segmentet for full-size sport-utility coupe-modeller. Designen kombinerer SUV- og coupe-elementer, kjøreegenskapene ytelser og smidighet. Resultatet er en type bil som ikke tidligere har eksistert, for mennesker som vil gjøre inntrykk.


Innen bilbyggerkunsten står GLE Coupé for en ny ekspresjonisme. Med spenningsladede linjer, brede skuldre og kraftig modellerte flater. Den coupéaktige silhuetten og den store sporvidden gir SUV-en en helt ny, ekstremt individuell dynamikk og tilstedeværelse.


GLE Coupé er en vellykket sammensmelting av SUV og Coupé. Designen utstråler sportslighet og overlegenhet. Coupé har proporsjoner som gjør at den bevisst skiller seg ut fra GLE. Den er hele 77 millimeter bredere og 96 millimeter lengre, men samtidig 28 millimeter lavere, noe som gjør at den står både imponerende og sportslig lavt på veien.