AMG Performance-modeller

Driving Performance - autentisk kjøredynamikk med typisk AMG-DNA

Mercedes-AMG produserer ikke bare Performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG, gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.


For GLE kan vi levere modellene Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC og Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC.


Design gjør kraften synlig
Teknikken i en high end-SUV

(Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC: Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 1,18 l/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 276 g/km; Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC: Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 1,18 l/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 276 g/km)[1]


Vi lager ikke bare biler, vi gjør drømmer til virkelighet.

AMG Driving Academy står for et samhold uten sidestykke: Opplev Performance med likesinnede, og forbedre kjøreferdighetene dine på bane- og lifestyle-eventer på noen av de mest mest fantastiske stedene på kloden. Bli medlem i "World’s Fastest Family" - den raskeste familien i verden.

  • [1] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 nr. 5, 6, 6a i den tyske forordningen for merking av energiforbruk i personbiler (PKW-EnVKV) i någjeldende utgave).
  • Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.