Energieffektivitet

Miljøvennlige konsepter

Hos Mercedes-Benz står BlueEFFICIENCY for retningsvisende, energieffektiv teknologi og innovative tiltakspakker som har som mål å senke drivstofforbruk og utslipp.


Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.


BlueEFFICIENCY-tiltak

BlueEFFICIENCY-tiltakene er en helhetlig optimalisering av bilen, som bidrar til å spare drivstoff og skåne miljøet. Også i Mercedes-Benz GLS kombineres effektive motorer og optimale egenskaper for å oppnå et så lavt drivstofforbruk som mulig.


ECO start-stopp-funksjon
Miljøvennlighet og gjenbruk

En allergivennlig bil

Mercedes-Benz har i flere år lagt vekt på luftkvaliteten i kupeen på bilene sine samt på å bruke allergivennlige komponenter og materialer. Mercedes-Benz er derfor den eneste bilprodusenten i verden som har mottatt kvalitetsstempelet ECARF fra det europeiske senteret for allergiforskning.


Transparent handling - bærekraftrapporten fra Daimler AG.

Økonomisk, ansvarlig og bærekraftig. For oss, som oppfinner av bilen, er engasjementet for miljø og samfunn det vi kaller firmafilosofi i praksis. Du kan lese mer om dette i online-bærekraftrapporten fra Daimler AG.