AMG Performance-modell

Driving Performance. Autentisk kjøredynamikk takket være typisk AMG-DNA.

Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller, sportsbiler og sportsmodeller. Kjøper du en Mercedes-AMG, gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.


Til nye S-Klasse Cabriolet leveres modellen Mercedes-AMG S 63 4MATIC med AMG 5,5-liters V8 biturbomotor.


Design - gjennomført dynamisk
Teknikk - en mester i energieffektivitet

(Mercedes-AMG S 63 4MATIC: Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 1,01 l/mil, CO2-utslipp ved blandet kjøring: 237 g/km, [1])


Vi lager ikke bare biler. Vi gjør drømmer til virkelighet.

AMG Driving Academy står for et samhold uten sidestykke: Opplev Performance med likesinnede, og forbedre kjøreferdighetene dine på bane- og lifestyle-eventer på noen av de mest mest fantastiske stedene på kloden. Bli medlem i "World’s Fastest Family" - den raskeste familien i verden.

  • [1] De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 nr. 5, 6, 6a i den tyske forordningen for merking av energiforbruk i personbiler (PKW-EnVKV) i någjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.