Den første ekte premium-pickupen; kul, moderne og breddfull av emosjoner

Pickupene i Concept X-CLASS står for en meget uttrykkssterk tolkning av det merketypiske designspråket til SUV-ene våre, som viser spennet i designfilosofien vår; de er både "hot" og "cool", sier Gorden Wagener, leder for design i Daimler AG. Powerful adventurer har en progressiv design som utstråler kjølig modernitet og eventyrlyst, mens stylish explorer gir deg muligheten til å oppleve rendyrkede emosjoner i moderne og vakre omgivelser.

STYLISH EXPLORER: PROGRESSIV DESIGN

Concept X-CLASS stylish explorer er lakkert i kjølig, elegant hvit metallic og gjør det helt tydelig at denne Mercedes-Benz pickupen kommer til å prege både segmentet sitt og urbane miljøer. Kontrasten mellom emosjonell og allikevel puristisk flatebehandling ("hot") og teknisk presise, innovative og smarte detaljer ("cool") innebærer en ny tolkning av designfilosofien til Mercedes-Benz.


Med den atletiske designen gjør konseptbilen en uttrykkssterk og dynamisk figur. Den markante fronten er en videreutvikling av det typiske SUV-ansiktet – med enda mer massive powerdomes på panseret og frontlykter som er trukket langt inn i skjermene. Det klassiske SUV-frontskjørtet og de rommelige hjulhusene forsterker dessuten breddevirkningen og får bilen til å virke enda mer bredbent på veien.


INTERIØRET SIER DET MED STIL

Kupeen til Concept X-CLASS stylish explorer er like mye et utsagn om emosjoner som om stil – preget av en spenningsfylt kontrast mellom varme og kalde fargetoner og høykvalitative materialer. Farge- og materialspekteret formidler det Mercedes-Benz' designfilosofi kaller "sanselig klarhet". Brunt, naturlig nubuckskinn på setene har kvaliteter som gir en behagelig følelse ved berøring. Denne varme fargetonen kombineres med kjølig, hvitt nappaskinn. Dekordelen i åpenporet, røkt eik står i kontrast til børstede og polerte dekorelementer i aluminium. Dagens moderne luksus er integrert på meget stilfullt vis.


I tillegg understreker vi den moderne livsfølelsen med de runde friskluftdysene, det frittstående, høyoppløselige sentraldisplayet og den sentrale betjeningsenheten med controller og multifunksjons-touchpad.  POWERFUL ADVENTURER: ROBUST OG BELASTBAR

  Concept X-CLASS powerful adventurer er lakkert i lemonaxmetallic og både er og virker så robust, belastbar og terrenggående at den garantert vil få mye oppmerksomhet. Med en høyde på 1,90 m står Concept X-CLASS powerful adventurer høyt hevet over det meste. Den enorme avstanden til bakken og den atletiske designen inngir respekt fra første øyekast. Den merketypiske SUV-radiatorgrillen med to lameller, underkjøringsvern foran og bak, og skjerm- og hjulhuslister i matt karbon understreker dessuten den suverene offroad-estetikken. En elektrisk vinsj i fronten og en metallkrok bak er ytterligere hint om kraften og robustheten til X-Klasse.


  KUL VILLMARKSLOOK I KUPEEN

  Med sin progressive design utstråler konseptbilen pur uavhengighet og eventyrlyst. Denne følelsen videreføres i kupeen. Matte karbonelementer i eksteriør og interiør, metalliske, børstede overflater og sterke farger forteller noe om kraften som bor i denne bilen. Eksteriørlakken lemonaxmetallic er perfekt avstemt med fargetonene i interiøret. Farge- og materialkonseptet understreker den kule villmarkslooken med sort blankt nappaskinn og bruk av sorte, pregede skinnflater i karbonstil. For å sikre god sidestøtte i setene i alle kjøresituasjoner og i ethvert terreng, brukes sort skinn med ekstremt god vedheft og behagelig myk overflate i sidevangene.


   Ønsker du mer informasjon?

   Du er velkommen til å ta kontakt med en av våre forhandlere dersom du ønsker mer informasjon om Concept X-CLASS eller X-Klasse.

    Finn forhandler